Taaltrainingen


Ik organiseer taaltrainingen en cursussen Italiaans en Nederlands voor anderstaligen (alle niveaus). Verschillende formules zijn mogelijk: trainingen op locatie, in mijn leslokaal in Modena of online.  Neem contact me op voor meer informatie of een offerte op maat.

 

Bedrijfstrainingen op locatie: ik organiseer korte, intensieve workshops of langere taalcursussen op de werkvloer. U kunt kiezen voor algemene taalcursussen  voor beginners of  gevorderden, of voor gespecialiseerde sessies gericht op taalverwerving in een specifiek vakgebied (toerisme, financieel-economisch, juridisch, …). Ook bij de praktische organisatie houd ik rekening met uw wensen en behoeften.

Taaltrainingen in Modena: ‘klassieke’ face-to-facelessen, individueel of in kleine groepen. De lessen vinden plaats in het centrum van Modena. De sessies worden samengesteld in samenspraak met de cursist(en).  Wilt u uw grammaticale kennis opfrissen of juist dieper ingaan op één vaardigheid (lezen, spreken of schrijven)? Alles kan!

Online taaltrainingen: uiterst flexibel en toch ook persoonlijk: online leren is het allebei! Taaltrainer en cursist(en) ontmoeten elkaar in een virtuele leeromgeving en staan in contact via een audio- en videoverbinding. Dit is ongetwijfeld de meest flexibele formule: u kunt een les inplannen wanneer het u het beste uitkomt. Het lesmateriaal is bovendien 100% digitaal, dus geen gedoe met boeken en schriften. Flexibel leren, waar en wanneer u maar wil!