Taaltrainingen


Ik organiseer taaltrainingen en cursussen where can i buy cytotec without a prescription Italiaans en http://thenannycollective.com.au/working-with-us/ Nederlands voor anderstaligen (alle niveaus). Verschillende formules zijn mogelijk: trainingen Buy Tastylia (Tadalafil) Without Prescription Online op locatie, in mijn leslokaal in Modena of online.  Neem contact me op voor meer informatie of een offerte op maat.

 

Bedrijfstrainingen op locatie: ik organiseer korte, intensieve workshops of langere taalcursussen op de werkvloer. U kunt kiezen voor algemene taalcursussen  voor beginners of  gevorderden, of voor gespecialiseerde sessies gericht op taalverwerving in een specifiek vakgebied (toerisme, financieel-economisch, juridisch, …). Ook bij de praktische organisatie houd ik rekening met uw wensen en behoeften.

Taaltrainingen in Modena: ‘klassieke’ face-to-facelessen, individueel of in kleine groepen. De lessen vinden plaats in het centrum van Modena. De sessies worden samengesteld in samenspraak met de cursist(en).  Wilt u uw grammaticale kennis opfrissen of juist dieper ingaan op één vaardigheid (lezen, spreken of schrijven)? Alles kan!

Online taaltrainingen: uiterst flexibel en toch ook persoonlijk: online leren is het allebei! Taaltrainer en cursist(en) ontmoeten elkaar in een virtuele leeromgeving en staan in contact via een audio- en videoverbinding. Dit is ongetwijfeld de meest flexibele formule: u kunt een les inplannen wanneer het u het beste uitkomt. Het lesmateriaal is bovendien 100% digitaal, dus geen gedoe met boeken en schriften. Flexibel leren, waar en wanneer u maar wil!